Kim Ignatius,
Non-executive director

Bass / Vocals

Muusikko ja businessjohtaja Kim Ignatius on seurannut niin yrityskulttuurin, yritystapahtumien kuin musiikin murrosta aitiopaikalta jo useamman vuosikymmenen. Nuoren ekonomin ensimmäinen työpaikka löytyi country musiikin kehdosta Nashvillestä rahoitusyhtiöstä. Pitkä ura talousjohdon tehtävissä jatkui eri aloilla Helsingissä, mutta myös lätkäbusineksessä Montrealissa, bluesin ja urheiluvälineiden parissa Chicagossa, telebusineksessä Tukholmassa ja lopuksi media-alalla Euroopassa. Nyt hommia jatketaan hallitusammattilaisena ja basistina.

Ignatius on soittanut lukuisissa isoissa b to b tapahtumissa, ja tietää takuuvarmasti, mitä asiakkaat keikalta odottavat.

Erkki Talvela,
CEO

Drums

Pörssiyhtiöiden johtajan paikalta toimitusjohtajaksi…

Talvela on kotonaan niin suomen saaristossa Mummotunnelin kuin Baltic Jazzin lavalla keikalla. Musiikki on miehen intohimo, joka on vienyt hänet sadoille keikoille, kulbeille ja lavoille…

Eki on pörssiyritysvuosinaan tilannut ja järjestänyt lukuisia yritystapahtumia ja tietää tarkemmin kuin kukaan, miten ohjelma viritetään tapahtumassa huippuunsa.

Yhtyeen managerin pestin lisäksi, Erkki vastaa bändin äänitekniikasta ja voi suunnitella sinun tilaisuuteen sopivimman mahdollisimman setupin ja äänimaailman.

Mirka Nyqvist,
Professional singer
Event Specialists

Vocals

Huikea ammattilaulaja, bändin toinen solisteista Mirka Nyqvist on tapahtumajärjestämisen ja myynnin ammattilainen, joka tuntee yritysten vaatimukset ja tavoitteet tilaisuuksissa. Mirkalla on taustallaan musiikkiopiston pop/jazz-lauluopinnot, esiintymisiä X-factor 2011 ohjelmassa sekä satoja yksityistilaisuuksia, keikkailua eri kokoonpanoilla jo ennen Chapter 11 bändin solistin paikkaa. Tämä hulvattoman hauska laulaja saa kenet tahansa yleisöstä ryntäämään tanssilattialle ja pitämään hauskaa.

Vili Itäpelto,
Music teacher
Pop-Jazz Konservatorio

Keyboards

1500 keikkaa 22:ssa eri maassa mm. Elämä lapselle/Hartwall Areena, Wacken Open Air, Summer Breeze Open Air, Ankkarock, Pori Jazz, Tavastia.

Studiotyötä: Useita listasijoituksia mm. Tracedawn-yhtyeen kanssa ja kiippareita Hevisaurukselle.
Lisäksi lukuisia studiosessioita eri artisteille sekä yrityksille (mm. pianot Lidlin joulumainokseen 2018, kiipparit Nokian mainokseen jne).

Vili antaa Piano-opetusta mm. Pop & Jazz Konservatoriolla sekä yksityisopettajana. Musiikkipedagogin paperitkin löytyy takataskusta, joten voinemme puhtaalla omatunnolla puhua alan ammattilaisesta, joka suhtautuu jokaiseen päivään positiivisuudella kuin se olisi hänen ensimmäinen.

Jaana Heiskanen
Professional singer
musician

Vocals

Yhtyeen vocalisti Jaana Heiskanen on ollut tähti lähes koko ikänsä. Mikään ei voisi pitää tätä vahvaa ammattilaista poissa estraadeilta. Jaana on opiskellut sekä laulun että pianon opinnot musiikkiopistossa. Hän on menestynyt useissa laulukilpailussa sekä keikkaillut pienestä pitäen. Heiskanen on ammatiltaan myynnin, tapahtumajärjestämisen sekä projektikoordinoinnin rautainen osaaja. Vapaa ajallaan hän myös emännöi tapahtumia sekä karaokea.

Jaana ei jätä räväkällä olemuksellaan ketään kylmäksi ja varmistaa että tanssilattia on täynnä koko illan!

Iivo Kaipainen,
Professional musician
Pop-Jazz konservatorio

Guitar

Chapter 11:n nuorin jäsen on 24-vuotias Pop&Jazz Konservatoriolta valmistunut musiikin ammattilainen ja heavy-metal taustastaan huolimatta monipuolinen kitarasankari. Metalliyhtye Arionin kitaristina ja pääasiallisena biisintekijänä keikkakokemusta on kertynyt Suomen lisäksi Eurooppaa ja Japania myöten ja bändi on tänä aikana huomioitu myös muutamalla Emma-ehdokkuudella. Muun ajan Iivo toimii kitaransoiton opettajana sekä soittaa erilaisia cover-keikkoja.

Mika Metsärinne

Development Manager,
Guitar / Vocals

DI Mika Metsärinne saa työssään olla parantamassa organisaatoiden toimintaa luomalla uusia ratkaisuita ja toimintatapoja ihmisten ja teknologian välimaastossa. Luovuus on keskeisessä roolissa vapaa-ajallakin ja Chapter 11 kanssa keikkailu kuuluuu olennaisena osana elämään muiden kulttuuririentojen ohella.

Kitaraa Mika on soittanut kolmetoista kesäisestä ja muutenkin harrastanut musiikkia laidasta laitaan, klassisesta metalliin, pianosta lauluun, teorioita unohtamatta. Yleisö on kuitenkin Mikalle soittamisen suola. Jokainen keikka on ainutlaatuinen ja hän tekee aina parhaansa että bändin soitto sujuu ja ihmiset viihtyvät.