Olipa kyseessä sitten pörssiyhtiön tai kotimaisen pk-yrityksen hallituksen kokous, yhtiön henkilöstöjuhlat, kesäpäivät, pikkujoulut tai muu tärkeä sidosryhmätilaisuus, on näillä kaikilla yhteinen nimittäjä – asioiden tulisi mennä suunnitelman mukaan.

Chapter11 tietää tämän ja heidän kokemuksensa yritysmaailman vaatimuksista niin tilaajana kuin artistina auttaa sinua pääsemään maaliin tavoitteissasi.

Suosittelijat

Soupster Family
Chapter11 veti kaksi settiä Soupsterin pikkujouluissa, olimme todella tyytyväisiä bändiin! Keskustelimme etukäteen juhlien osallistujista ja luonteesta, jonka perusteella bändi suunnitteli ja veti sopivan setin. Yhteistyö oli helppoa ja tanssilattia täynnä – suosittelen lämpimästi Chapter11 bilebändiksi!

– Miia Pirttijärvi, Sales & Marketing Director

SOK
Chapter11 soitti pikkujoulugaalassamme. Biisivalinnoissa annoimme vapaat kädet ja bändi sai mahtavalla setillään koko gaalaporukan tanssimaan. Kaikki sujui mielettömän hyvin yhteydenpidosta juhlailtaan asti ja bändi kruunasi iltamme.

– Terhi Salonen, Tuoteryhmäkoordinaattori

Ramson & Co Brand Ambassadors
Asiakkaamme järjesti kick off tilaisuuden, johon räätälöitiin musiikki illan teeman mukaisesti. Chapter 11:sta kanssa oli helppo työskennellä, bändi piti mitä lupasi ja hoiti keikan erinomaisesti. Asiakas oli liekeissään.

– Olga Aleksaava, Tuotantopäällikkö

Biitsi .fi
Asiakkaamme järjesti rantapartyt hiekallamme. Meno oli kova ja osallistujat nauttivat. Bändi hallitsi musiikin ja järjestelyt.

– Santeri Virkkunen, tuotantopäällikkö.

Veho
Järjestimme pikkujoulut Apollossa. Chapter 11 veti hyvän keikan ja kaikilla oli hauskaa. Kaikki toimi niin kuin oli luvattu.

– Jasmin Huaman Gutiérrez, johdon
assistentti Veho Henkilöautot

Hartwall
”Chapter 11 soitti juhlissamme ja tunnelma oli katossa heti alusta lähtien”

– David Traclet, Innavation Manager

Susku
Järjestimme juhlat Kaapelitehtaalla. Chapter 11 hoiti homman ja veti todella laadukkaan setin.

– Susanna Ottila

Ylva Palvelut Oy
Chapter 11 nosti juhlissamme tunnelman kattoon.

– Hannele luukkainen, johdon
assistentti

PA-äänentoisto

Olipa kyseessä sitten, miten “Hifi-tilaisuus” tahansa, löytyy meiltä sinulle sopiva äänentoistotekniikka tilaisuuteesi. Voit tilata bändin tekniikalla, ilman tai kumppanimme RGB:n lavasetupilla tarpeiden ja vaatimusten mukaan. Sinun ei tarvitse tietää tekniikasta sen enempää. Soita Ekille niin kerromme lisää. Tai jos kaipaat juttuseuraa diplomi-insinöörin tarkkuudella, voi meidän Mika auttaa sinua eteenpäin.

Tarjouspyyntö tai keikkavaraus

Voit tilata meidät suoraan tai keikkamyyjiemme kautta. Kysy tarvittaessa lisää tai soita meille: