Olipa kyseessä sitten pörssiyhtiön tai kotimaisen pk-yrityksen hallituksen kokous, yhtiön henkilöstöjuhlat, kesäpäivät, pikkujoulut tai muu tärkeä sidosryhmätilaisuus, on näillä kaikilla yhteinen nimittäjä – asioiden tulisi mennä suunnitelman mukaan.

Chapter11 tietää tämän ja heidän kokemuksensa yritysmaailman vaatimuksista niin tilaajana kuin artistina auttaa sinua pääsemään maaliin tavoitteissasi.

Suosittelijat

Ramson & Co Brand Ambassadors
Asiakkaamme järjesti kick off tilaisuuden, johon räätälöitiin musiikki illan teeman mukaisesti. Chapter 11:sta kanssa oli helppo työskennellä, bändi piti mitä lupasi ja hoiti keikan erinomaisesti. Asiakas oli liekeissään.

– Olga Aleksaava, Tuotantopäällikkö

Biitsi .fi
Asiakkaamme järjesti rantapartyt hiekallamme. Meno oli kova ja osallistujat nauttivat. Bändi hallitsi musiikin ja järjestelyt.

– Santeri Virkkunen, tuotantopäällikkö.

Veho
Järjestimme pikkujoulut Apollossa. Chapter 11 veti hyvän keikan ja kaikilla oli hauskaa. Kaikki toimi niin kuin oli luvattu.

– Jasmin Huaman Gutiérrez, johdon
assistentti Veho Henkilöautot

Hartwall
”Chapter 11 soitti juhlissamme ja tunnelma oli katossa heti alusta lähtien”

– David Traclet, Innavation Manager

Susku
Järjestimme juhlat Kaapelitehtaalla. Chapter 11 hoiti homman ja veti todella laadukkaan setin.

– Susanna Ottila

Ylva Palvelut Oy
Chapter 11 nosti juhlissamme tunnelman kattoon.

– Hannele luukkainen, johdon
assistentti

PA-äänentoisto

Olipa kyseessä sitten, miten “Hifi-tilaisuus” tahansa, löytyy meiltä sinulle sopiva äänentoistotekniikka tilaisuuteesi. Voit tilata bändin tekniikalla, ilman tai kumppanimme RGB:n lavasetupilla tarpeiden ja vaatimusten mukaan. Sinun ei tarvitse tietää tekniikasta sen enempää. Soita Ekille niin kerromme lisää. Tai jos kaipaat juttuseuraa diplomi-insinöörin tarkkuudella, voi meidän Mika auttaa sinua eteenpäin.

Tarjouspyyntö tai keikkavaraus

Voit tilata meidät suoraan tai keikkamyyjiemme kautta. Kysy tarvittaessa lisää tai soita meille: