Jaana Heiskanen
Professional singer
musician

Vocals

Yhtyeen vocalisti Jaana Heiskanen on ollut tähti lähes koko ikänsä. Mikään ei voisi pitää tätä vahvaa ammattilaista poissa estraadeilta. Jaana on opiskellut sekä laulun että pianon opinnot musiikkiopistossa. Hän on menestynyt useissa laulukilpailussa sekä keikkaillut pienestä pitäen. Heiskanen on ammatiltaan myynnin, tapahtumajärjestämisen sekä projektikoordinoinnin rautainen osaaja. Vapaa ajallaan hän myös emännöi tapahtumia sekä karaokea.

Jaana ei jätä räväkällä olemuksellaan ketään kylmäksi ja varmistaa että tanssilattia on täynnä koko illan!

Mirka Nyqvist,
Professional singer
Event Specialists

Vocals

Huikea ammattilaulaja, bändin toinen solisteista Mirka Nyqvist on tapahtumajärjestämisen ja myynnin ammattilainen, joka tuntee yritysten vaatimukset ja tavoitteet tilaisuuksissa. Mirkalla on taustallaan musiikkiopiston pop/jazz-lauluopinnot, esiintymisiä X-factor 2011 ohjelmassa sekä satoja yksityistilaisuuksia, keikkailua eri kokoonpanoilla jo ennen Chapter 11 bändin solistin paikkaa. Tämä hulvattoman hauska laulaja saa kenet tahansa yleisöstä ryntäämään tanssilattialle ja pitämään hauskaa.

Pekka Posio,
Professional musician
Pop-Jazz konservatorio

Guitar

Emil Pyykkö,
Music Enthusiast

Keyboards

Mika Teileri,
Professional Musician

Bass

Mika Metsärinne

Development Manager,
Guitar / Vocals / Drum Pad

DI Mika Metsärinne saa työssään olla parantamassa organisaatoiden toimintaa luomalla uusia ratkaisuita ja toimintatapoja ihmisten ja teknologian välimaastossa. Luovuus on keskeisessä roolissa vapaa-ajallakin ja Chapter 11 kanssa keikkailu kuuluuu olennaisena osana elämään muiden kulttuuririentojen ohella.

Kitaraa Mika on soittanut kolmetoista kesäisestä ja muutenkin harrastanut musiikkia laidasta laitaan, klassisesta metalliin, pianosta lauluun, teorioita unohtamatta. Yleisö on kuitenkin Mikalle soittamisen suola. Jokainen keikka on ainutlaatuinen ja hän tekee aina parhaansa että bändin soitto sujuu ja ihmiset viihtyvät.

Erkki Talvela,
CEO

Drums

Pörssiyhtiöiden johtajan paikalta toimitusjohtajaksi…

Talvela on kotonaan niin suomen saaristossa Mummotunnelin kuin Baltic Jazzin lavalla keikalla. Musiikki on miehen intohimo, joka on vienyt hänet sadoille keikoille, kulbeille ja lavoille…

Eki on pörssiyritysvuosinaan tilannut ja järjestänyt lukuisia yritystapahtumia ja tietää tarkemmin kuin kukaan, miten ohjelma viritetään tapahtumassa huippuunsa.

Yhtyeen managerin pestin lisäksi, Erkki vastaa bändin äänitekniikasta ja voi suunnitella sinun tilaisuuteen sopivimman mahdollisimman setupin ja äänimaailman.